ClickCease
Informace o produktu "Převodník Target Swiss Point 2BA"
S převodníkem Target Swiss Point 2BA můžete své měkké šipky přizpůsobit ocelovým hrotům šipek Target Swiss Point. Chcete-li to provést, stačí otočit požadovaný hrot do převodníku pomocí dvou dodaných nástrojů a poté jej zašroubovat do měkké šipky. Nyní můžete hrát ocelové šipky se svojí sadou měkkých šipek a užívat si všech výhod systému Swiss Point.
Swiss Point je patentovaný systém tkaniček, který umožňuje změnu délky, stylu a barvy špičky během několika sekund. Při nepříznivém dopadu na desku se může zlomit i kovový hrot. To se může stát po prvním nebo tisícém hodu. Se systémem Swiss Point to již není problém! Strategicky navržená drážka zajišťuje, že zlomené hroty lze snadno odstranit. Kapesní Swiss Point Tool je vše, co potřebujete k sejmutí a instalaci hrotů. Sofistikovaný uzamykací systém s technologií kužele a závitu zajišťuje, že se vaše hroty během hry neuvolní.
Doručení bez spropitného Swiss Point!

1 z 1 hodnocení

5 z 5 hvězdy


100%

0%

0%

0%

0%


Dejte hodnocení!

Podělte se o své zkušenosti s produktem s ostatními zákazníky.


28. September 2023 00:00

Dieses Produkt ist einfach nur genial

Dieses Produkt ist einfach nur genial, meine Darts haben jetzt als Steeldarts und als Softdarts das perfekte Wurfgewicht! Gleichzeitig kann ich jetzt die Swisspoint DS Surge verwenden. Ich bin total von diese Lösung begeistert!! Was der Preis angeht, ist 25% (oder mehr) vom gesamten Dart recht teuer, habe aber damit bereits zahlreiche Spiele gewonnen, dann ist auch dass schnell vergessen... ;-)

Převodník Target Swiss Point 2BA

č. článku: 1-340071
  • Doprava zdarma od 50 EUR (v rámci Německa)
  • Rychlé doručení
  • přibližně 4200 produktů na skladě

Sofort versandfertig Lieferzeit ca. 1-3 Werktage
dodávka, pátek, 10.05.24 - pondělí, 13.05.24

Objednejte a zaplaťte v rámci hodiny a minut

0,00 €*
Zur Kasse
Loading...
Nahrávání souborů, čekejte prosím...